Ett personligt tips till alla som älskar handstickade filtar

Om ni älskar att mysa i redan handstickade plädar i mjukt garn kan jag tips om denna sajt som drivs av en väninna, Nordic Blanket.



Allt är bara så fint, det finns så mycket att välja på och jag har själv en av hennes fina produkter i min ägo, så jag kan lova att de är av allra bästa kvalitet. Hon har lagt ett par glasögon på filten för att ni ska förstå hur grovstickade de är. 



Här hittar du handstickade produkter - allt ifrån varma och dekorativa filtar i merinoull, mössor och sockor. Allt handstickat och i egen design. Du hittar till exempel dandstickade dekorativa filtar av 100 procent ospunnen merinoull i olika fina färger.



Du har till exempel slätstickade filtar - med en rät- och en avigsida. Slätstickade filtar går att få i alla tillgängliga färger. Alla filtar är stickade för hand.



Men också resårstickade filtar som är mer töjbara på bredden och ser likadana ut på rät- och avigsidan. Resårstickade filtar går att få i alla tillgängliga färger. Alla filtar är stickade för hand.'



Det finns också mosstickade filtar som har mer struktur och en mer rustik känsla. De ser likadana ut på rät- och avigsidan. Mosstickade filtar går att få i alla tillgängliga färger. Alla filtar är stickade för hand.



Är du mer intresserad av strumpor, luvor och mössor eller en poncho så finns även detta att köpa på Nordic Blanket. Som dessa tuffa Hardrock-socks som är handstickade sockor i ull med broderi.



Eller kanske denna fina slätstickade poncho passar bättre, här ser vi den i färgen tenn. Härlig att ha både ute och inne.

Läs mer om allt på sajten här››


Text Agneta Nisbeth
Foto: Nordic Blanket

Kommentarer