Här är Apollos första hotell i Stockholm med sportprofil

Nu lanseras charterbolaget sitt första Apollo Sports-hotell i Norden - Royal Park STHLM. Här kan du både fokusera på träning och upptäcka grönområdena kring Hagaparken och Brunnsviken. Men också njuta av allt det spännande som huvudstaden har att erbjuda.

Royal Park Stockholm


Apollo Sports har blivit en av de största aktörerna i Norden inom segmentet träningsresesor och har med sitt eget brand, "powered by Playitas". Enligt researrangörens senaste Sifo-undersökning fördubblades träningsresandet bland svenskarna bara det senaste året.

Ett hotell med utsikt i Stockholm


Hotellet Royal Park - STTLM ligger nära beläget både Stockholm city och Arlanda flygplats. Här kan du träna allt från yoga och annan gruppträning till självförsvar och boxning, eller bara ta en löprunda i de gröna omgivningarna. 

Ett välutrustat gym


– Vårt erbjudande bygger på massor av erfarenhet och kompetens inom träning och sport och vi jobbar tight med flera viktiga samarbetspartners. På Royal Park STHLM kommer vi att erbjuda ett gediget aktivitetsprogram fyllt med träning, sport, day camps och träningsevent, fortsätter Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.

I restaurangen kan du få vegansk mat


Varför inte avsluta dagen i hotellets relax och ät en bit god mat efter träningen? Hotellets à la carte-restaurang är känd som en av landets främsta veganska restauranger, men här finns även ett brett utbud av rätter för dig som vill äta annat. 

Ett av hotellrummen på Royal Park Stockholm


– Royal Park STHLM är ett utmärkt hotell i vår strategiska Skandinaviensatsning. Hotellet har ett fantastiskt strandläge i vackra Hagaparken, bara ett stenkast från huvudstaden. Här kan vi verkligen visa upp hur vi skapat den perfekta kombinationen av semester, avkoppling, sport och massor med träning! Vare sig det gäller en hel semestervecka med strandliv, en långhelg med spa och god mat eller en långweekend med intensiv träning av alla tänkbara slag blir Royal Park STHLM ett utmärkt tillskott i vår portfölj av Apollo Sport-hotell!, säger Nina Hornewall, Kommersiell direktör på Apollo.

Gruppträning med Apollo


Hotellets eget Haga Health Club erbjuder ett brett utbud av sporter och gruppträning. Här finns ett välutrustat gym, en 600 m2 powerbox dedikerad för kampsport, performance-träning och funktionell träning. På hotellet anordnas även gruppträningspass som till exempel spinning, cirkelträning, core och boxning. Vill man träna utomhus finns ett utomhusgym med utsikt över Brunnsviken och i Hagaparken finns flera löprundor, såväl grus som trail, att välja mellan. Utöver Royal Park STHLMs ordinarie utbud kommer Apollo Sports att bidra med ett gediget sport och aktivitetsprogram, day camps och träningsevent.

Ät gott efter träningen


Så nu i dessa corona-tider kan det kanske kännas bra att du kan få allt det du fick utomlands på träningen här hemma i Sverige. Apollo har också fler hotel i Sverige som du kan läsa mer om här››

– Vi är en destination med hotell, spa, sport, konferens och möten som har etablerade samarbeten med landslagsmeriterade coacher inom flera grenar och vi välkomnar Apollo Sports som en aktör som kan komplettera våra aktiviteter, säger Ulrich John, ägare av och VD för Royal Park STHLM.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Apollo



Kommentarer