Njut av svenska fjällvärlden på Copperhill Mountain Lodge - med Ving

I väntan på att barnfamiljerna ska kunna resa till solen i Europa så kan de ändå ha kul hemma i Sverige med hela familjen - på naturnära Copperhill Mountain Lodge i Åre dit man nu kan resa med charterbolaget Ving.

Copperhill Mountain Lodge


Redan i maj lanserade Ving sin nya satsning där Lollo & Bernie kommer att finnas på utvalda hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö i sommar - ett samarbete med Nordic Choice. Nu utökas satsningen till Åre som har en fantastisk natur året om. För här finns den svenska fjällvärlden direkt utanför dörren till Copperhill Mountain Lodge. Men själva hotellet är också något alldeles speciellt.



– Copperhill Mountain Lodge passar våra gäster perfekt med sitt familjevänliga hotell med rymliga, väldesignade rum samt gott om aktiviteter för hela familjen både utomhus och på hotellet, där nu även våra aktiviteter och egna maskotar Lollo & Bernie kommer att finnas under en period. Det har blivit allt mer populärt att besöka fjällvärlden under sommaren för att njuta av naturen och samtidigt ha kul med familjen och vi är glada över att kunna erbjuda vår Kid’s Club även i Åre i sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.



Under perioden 2 augusti - 16 augusti 2020 erbjuder Ving paketlösningar från två upp till sju nätter för antingen en vuxen och ett barn, eller i eleganta och designade Coppersvites för familjer. I paketet ingår bl a halvpension med frukost och 2-rättersmiddag.



Copperhill Mountain Lodge ligger i Åre och man har nära till naturen och möjlighet till en mängd aktiviteter som vandring, cykling, löpning, ridning och kanotpaddling. Därutöver kan man även ansluta till olika typer av gruppträningsklasser och aktiviteter både inomhus och utomhus, exempelvis crosstraining, familjeyoga, familjegympa, minitennis, slackline och bandy utomhus samt tipspromenader. 

Lollo & Bernie med Petter Stordalen


På hotellen kommer Lollo & Bernie finnas på plats på samma sätt som på utlandssemestern. Till Lollo & Bernie´s Kids Club är alla barn, 0-7 år, välkomna för pyssel och lek, i sällskap av en vuxen. Självklart dyker Vings maskotar upp och busar med alla de möter. Personalen som ansvarar för barn- och ungdomsaktiviteterna har erfarenhet av att arbeta med barn och är valda med omsorg. För de äldre barnen som från 8 år och äldre erbjuds givetvis alla familjeaktiviteterna, men även pyssel och sportaktiviteter. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer.

Copperhill Mountain Lodge



Text Agneta Nisbeth
Foto: Ving

Kommentarer