Sverigesatsningen fortsätter - Nu kan du boka campingstugor med Apollo

Charterbolaget Apollo har nyligen presenterat ett nytt samarbete i sin nordiska satsning. Redan i sommar kommer researrangören tillsammans med First Camp att erbjuda svenskarna en semester på hemmaplan med en stug- och campingkedja.

Campa med Apollo

En bra nyhet för alla er som föredrar att stanna i Sverige detta år istället för att resa iväg utomlands i dessa coronavirus-tider, för nu fortsätter charterbolagen med sina satsningar på en "hemester" - en semester här hemma i landet.




Företaget som Apollo nu valt att samarbeta med är First Camp som är Skandinaviens största campingkedja med stuguthyrning över hela Sverige. De har platser att erbjuda från norr till söder, från midnattssolens Luleå i norr till Helsingborg i söder. Tillsammans med First Camp har Apollo handplockat några av de bästa stugbyarna i Sverige.



– Vi är otroligt stolta över detta samarbete som ger våra kunder möjlighet att välja och vraka mellan allt från härliga havsbad och hisnande naturupplevelser till vacker skärgård och citynära läge. Att vi samarbetar med just First Camp beror på deras fina utbud, kundfokus och höga standard. Vi vill fortsätta att göra det vi är bäst på: hjälpa kunderna att hitta till den bästa semesterupplevelsen för just dem och med detta samarbete underlättar vi även för de som vill semestra i en stuga istället för på hotell, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.



I sommar kommer svenskarna att kunna resa med Apollo till sju stugområden från First Camp: Kolmården i Norrköping, Solvik i Kungshamn, Råå Vallar i Helsingborg, Stensö i Kalmar, Västerås vid Mälaren, Arcus i Luleå och City i Strömstad.  


Av Agneta Nisbeth
Foto: Apollo

Kommentarer