Träna på hemmaplan - med charterbolaget Apollo

När man inte längre kan resa utomlands på en träningsresa så får man njuta av den svenska naturen och träna i den vackra naturen utomhus istället. Det är något charterbolaget Apollo tagit fasta på i dessa Corona-tider.



Som vi tidigare berättat erbjuder charterbolaget Apollo nu olika typer av träning runt om i Sverige. Du kan välja att träna i olika bootcamps eller delta på något av Apollos intensiva day camps - en heldag fylld med träning på olika platser runt om i landet. Det finns också möjlighet att träna tillsammans med hela familjen med deras Family Fitness. Eller att prova på en mer avkopplande form av yoga som passar både nybörjare och erfarna.




Apollo har tillsammans med några av sina samarbetspartners, gästtränare och instruktörer satt ihop en fullspäckad träningskalender för sommaren. De träningsinstruktörer som annars befinner sig runt om i världen finns nu på plats i Sverige, från stadsparker till hotell och stränder.



Så här skriver Apollo på sin hemsida:
"I tider som dessa befinner vi oss alla på hemmaplan och vi på Apollo kan inte göra det som vi älskar allra mest, att resa till fantastiska platser och att träna runt om i världen. Det vi kan göra är att fortsätta arrangera lokala träningsmöjligheter för er runt om i Sverige -  självklart efter de förutsättningar som nu finns.  För att så många som möjligt ska kunna ta del av detta har vi spridit ut vår träning runt om i landet så att du slipper förflytta dig så långt från hemmet. Håll utkik under hela sommaren för vi kommer löpande fylla på med aktiviteter från norr till söder inom olika sporter.  Vi förhåller oss alltid till Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring hygien och avstånd".





För att läsa mer och komma till träningskalendern på Apollos hemsida - klicka här››

Av Agneta Nisbeth
Foto: Apollo

Kommentarer