Hit kan du flyga från Stockholm Skavsta

Här kan du se vilka destinationer som man kan flyga till från Stockholm Skavsta flygplats. Det är ganska många avgångar just nu, bland annat till mitt älskade Neapel...

Underbara Neapel


Det är just nu tre flygbolag som trafikerar Stockholm Skavsta flygplats, dessa är Ryanair, Wizz Air och Laudamotion. Men det finns också nya regler för dem som vill flyga idag - så här ser de ut på Skavsta flygplats från den 10 augusti:

Endast passagerare och personal får vistas i flygplatsterminalen: 
Undantag för ledsagare av PRM-passagerare. All avlämning och upphämtning av passagerare sker utanför terminalen. 
Obligatorisk ansiktsmask: 
Det är obligatoriskt att använda en ansiktsmask i flygplatsterminalen och ombord på flygplanet. Var beredd på att du kan bli nekad att få tillträde till flygplatsterminalen eller nekad att få gå ombord på flygplanet om du inte har en ansiktsmask på. Se till att ansiktsmasken täcker din näsa, mun och haka. 
Använd endast de speciella soptunnorna för ansiktsmasker som finns när du slänger din ansiktsmask. 

Vänligen följ de rekommenderade åtgärderna för ökad hygien:
Stanna hemma om du känner dig sjuk, och besök ditt flygbolags webbplats för ombokning. Tvätta händerna ofta med tvål och/eller använd handdesinfektion. Nys/hosta i armvecket eller i en näsduk. Undvik att röra vid ditt ansikte. 

Håll avstånd till andra passagerare och personal, minst 150 cm.





Det finns nu resor till både Düsseldorf i Tyskland, Thessaloniki i Grekland, Prag i Tjeckien, London i England, Alicante i Spanien, Wien i Österrike, Edinburgh i Skottland och så till mitt älskade Neapel i Italien, bara för att nämna några av alla destinationer. Ni kan själva se fler på kartan här nedan.


Text och foto Agneta Nisbeth samt Skavsta flygplats

Kommentarer