Vilken sommar vi har haft!

 Var ni än bott i landet så hoppas jag att er sommar varit riktigt fin, kanske inte perfekt med tanke på COVID-19, men så bra den nu kunnat bli. Jag har i alla fall haft ett par underbara månader trots allt.


Det har varit varmt, soligt och så har ett nödvändigt regn fallit precis när det behövts som mest här i Knivsta. Så jag kan verkligen inte klaga över min allra första sommar utan att arbeta! Det känns dessutom som den bara fortsätter och fortsätter... Mina blommor och all annan grönska fortsätter att glädja mig varje morgon jag vaknar.



Snart är det dags för skolorna att öppna sina dörrar igen och de flesta återgår eller har redan börjat arbeta igen. Några av er kanske kommer att fortsätta jobba hemifrån, andra tvingas resa fram och tillbaka till sina arbeten, som alla ni i vården och alla blåljus-arbetare bara för att nämna några exempel. Låt oss bara hoppas att det inte blir någon större smittspridning igen utan att alla kan hålla sig friska denna höst.



Visserligen saknar jag att kunna resa iväg som jag brukar, men det får vara för tillfället. Jag måste känna mig trygg att fara väg innan jag packar resväskan igen. Men som ni har sett här på bloggen har min trädgård hållit mig sysselsatt och så tar det ju lite tid att skriva om resor här på bloggen, även om jag inte själv kommer iväg i sommar. Så det går ingen nöd på mig, jag är så tacksam för allt jag fått uppleva hittills i livet och hoppas bara att det kommer bli många fler år att njuta av och lära sig nya saker.

Text och foto: Agneta Nisbeth 

Kommentarer