Vings hotell Ocean Beach Club har prisats av Tripadvisor

 Varje år sammanställer den kända resesajten Tripadvisor recensioner från resenärer världen över där bland annat de bästa hotellen utses. Vings familjehotell, Ocean Beach Club på Gran Canaria, har nu sällat sig till den exklusiva skaran av Travellers’ Choice-vinnare som bästa hotell.


OBC Gran Canaria

Nu är också Ocean Beach Club Gran Canaria är ett av Vings populäraste hotell. Och det är tydligen inte bara på Tripadvisor som hotellet får toppvärden. Även Vings egna kunder ger hotellet höga betyg i de utvärderingsformulär som skickas ut efter varje avslutad resa. För vintersäsongen 2019/2020 fick hotellet ett av de högsta betygen någonsin för hotellet.



- Att Ocean Beach Club får denna utmärkelse betyder att det är ett av de 10 procent bästa hotellen i världen. Det är ett fantastiskt bevis på att gästerna gillar såväl vår produkt, design, vår service och rummen på hotellet. Ocean Beach Club förenar skandinavisk design och en avslappnande stämning på ett sätt som vi vet efterfrågas av våra gäster, och det är nog bara en av anledningarna till att hotellet nu fått denna utmärkelse, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.




Det här året har ju som alla vet varit lite speciellt med tanke på hur lite vi kunnat resa, men längtan att åka bort till varmare klimat finns ju kvar. Till årets vintersäsong öppnar Ving upp hotellet i slutet på oktober och i spåren av Covid-19 görs extra insatser med utökade rutiner för att gästerna ska känna sig så trygga och säkra som möjligt. 


Åtgärderna görs i restaurangen, vid städning och kring aktiviteterna på hotellet. Därutöver erbjuder kanariska myndigheter alla turister som reser till ön en extra Covid-19 försäkring, om man skulle ha otur att smittas.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer