Det fryser på - nu är dammen fylld av is

 Nu har vädret verkligen slagit om här ute på landet, det har blivit kallt om nätterna och den lilla dammens vatten har frusit till is och näckrosens rosa knopp kommer nog tyvärr aldrig att slå ut, det är bara att vänta till våren.




Än så länge har ingen snö kommit utan det regnar istället utanför mitt fönster just nu, så det är jag väldigt tacksam för. Jag älskar som ni vet inte vinter och snö - jag har heller inte hunnit med att få dubbdäcken på bilen, det är bokat till om två veckor först. Men jag behöver ju inte längre åka med min bil varje dag för att ta mig till jobbet, så det känns inte allt för hemskt.

Dessutom är det ju sagt nu att vi i Uppsala län ska ta oss till affärer och andra offentliga ställen så lite som möjligt just nu på grund av COVID-19. Så det blir bara en eller kanske två gånger i veckan som jag åker till Knivsta för att handla. Smittan har verkligen inte gett upp än tyvärr. Jag hoppas att ni har det så bra som ni nu kan i detta ovanligt otrevliga läge som världen just nu befinner sig i. Håll ut, håll avstånd och glöm inte att tvätta händerna!

Text och bild Agneta Nisbeth

Kommentarer