Nästa helg blir det Halloween på Kolmården

Den 17 oktober öppnar årets Halloween på Kolmården och man lovat att det kommer bli ett häftigare firande än någonsin. Genom att utöka öppettiderna och öppna upp en extra entré har parken också gjort plats för fler gäster. 

Kolmården



Kolmården storsatsar detta år med ett större och häftigare Halloween än någonsin. Med hänsyn till den pågående pandemin har årets Halloween redan utökats med fler antal dagar för att sprida ut gästerna och säkerställa distanshållning i parken. Och enligt parken har efterfrågan på biljetter har varit enorm, redan nu har 47 000 biljetter bokats, vilket är 7 000 fler än under hela Halloween 2018 och tangerar rekordet från 2019 då Kolmården totalt hade drygt 49 000 besökare. 

– Det känns fantastiskt att vi redan nu kan konstatera att årets Halloween blir en succé. Vi har jobbat hårt med smittskyddsåtgärder hela sommaren och att så många redan bokat biljetter är ett tecken på att våra gäster känner sig trygga hos oss. Vi vill kunna erbjuda säkra upplevelser till så många barnfamiljer som möjligt och därför känns det extra kul att kunna meddela att vi utökat våra öppettider och nu alltså kan släppa fler biljetter. Nu laddar vi inför Halloweenpremiären den 17 oktober, säger Christine Karmfalk, vd på Kolmården.

Parken har därför utökat öppettiderna med en extra timme varje morgon och öppnar även upp ytterligare en entré, vilket gör att de nu kan släppa ytterligare biljetter till varje Halloween-dag. I ett pressmeddelande skriver Kolmården att efterfrågan på boende i samband med Halloween också varit enormt stort och att Vildmarkshotellet redan är fullbokat.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Kolmården



Kommentarer