Glad första advent önskar kronprinsessfamiljen

 Idag är det den första advent och det uppmärksammar den svenska kronprinsessfamiljen med en ny video tagen hemma på Haga slott tillsammans med familjen.



Kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar samt resten av familjen önskar alla en glad 1:a advent. öndagen den 29 november, den första söndagen i advent, skickar kronprinsessfamiljen oss alla en adventshälsning från Haga slott.




Inför söndagen hade prinsessan Estelle och prins Oscar bundit kransar som nu pryder Haga slott under advents- och jultiden. Riktigt fina i mina ögon.



Ni kan också se en fin film här nedan med en liten hälsning från kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen från soffan hemma på slottet i Haga - till oss alla i dessa svåra tider. Som ni ser fick även den allra senaste familjemedlemmen vara med, hunden Rio. Rio är en cavapoohund för den som kanske undrar.




Kan väl avsluta med att säga att även jag önskar er alla som läser det här en riktigt trevlig söndag och första advent! Tänd ett ljus och låt det brinna - men glöm inte att släcka det innan ni lämnar hemmet!

Text Agneta Nisbeth

Foto: Foto: Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna

Kommentarer