Vandringar i höstsolen och en fin solnedgång

 Än så länge har det inte varit minusgrader annat än under vissa nätter, så översvämningarna kring ån blänker fortfarande fint i solskenet.



Visst är det vackert ute just nu, även om träden förlorat sina löv och de mesta av naturen nu förbereder sig på vinter så finns det mycket att njuta av utomhus. Men även inomhus en sen eftermiddag när solen går ner över träden. Just nu går solen ned ungefär vid 15.30 och det har varit många tidiga kvällar som bjudit på detta färggranna show utanför fönstret.



Jag tar ofta kortare promenader i trakten runt där jag har mitt hem. Det blir flera gånger om dagen som jag vandrar ut och inspireras av allt vackert som finns att se. Min mamma gjorde samma sak före mig, hon tog sedan massor av fotografier som hon sedan använde sig av för att skapa sin konst. På den tiden fanns inte Instagram och bloggar så det fick bli att framkalla bilderna i fotoaffären. 



Det känns lite som jag har en sjö utanför huset igen, men det är tyvärr bara höstens översvämning av ån som ger resultatet som påminner om en stor sjö där svanarna älskar att vistas om dagarna. Just nu när COVID-19 smittan sprider sig igen är det bäst att hålla sig undan större folksamlingar, så det blir åter bara kortare och väldigt morgontidiga turer till någon mataffär i Knivsta, inget annat.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer