Ving släpper sommarresor till Mallorca från flera olika orter i Sverige

Majoriteten av nästa sommars resor hos Ving är nu uppsläppta till försäljning och det är många som redan bokat sin semester utomlands. I sommar kan man resa direkt från Jönköping, Örebro och Karlstad till flera destinationer i Europa.



Ving kommer nu med beskedet att det återigen blir möjligt att resa direkt från Jönköping Airport, Örebro Airport samt Karlstad Airport till Mallorca sommaren 2021. Förutom Mallorca finns även två avgångar till Turkiet i Vings program från Jönköping. 

– Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och då är det också extra viktigt för många att boka med en säker och trygg arrangör. Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin regionalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att återigen kunna återuppta trafiken från Jönköping Airport med resor till två av våra populäraste destinationer i början av nästa sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving. 

Resorna till Mallorca från Jönköping kommer att ske under perioden 8 juni till 3 augusti med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även två avresor till Turkiet att genomföras i början av sommaren. 

Resorna till Mallorca från Örebro kommer att ske under perioden 13 augusti-24 september 2021 med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även ett antal resor till Cypern och Rhodos att genomföras under sommaren.

Resorna till Mallorca från Karlstad kommer att ske under perioden 10 augusti-5 oktober 2021 med Vings egna flygbolag Sunclass Airlines. Förutom det kommer även ett antal resor till Rhodos att genomföras i början samt i slutet av sommaren.

– Vi är såklart jätteglada att Ving åter satsar på Jönköpingsregionen. Det kan för vissa säkert kännas avlägset med utlandsresor nu men vi hoppas att corona-pandemin har avtagit så pass att det åter känns tryggt att resa till sommaren. Ving är ju dessutom mycket generösa med sina av- och ombokningsregler. Förhoppningsvis upptäcker också fler fördelarna med att resa från mindre flygplatser med betydligt färre andra resenärer att trängas med, säger Henrik Älverdal, Marknadschef Jönköping Airport.  

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer