Apollo lanserar nu sitt första hotell i svenska fjällen

Charterbolaget Apollo fortsätter sin satsning på här på hemmaplan och lanserar nu sitt allra första hotell i de svenska fjällen, i samarbete med Holiday Club i Åre. 



Detta är - enligt ett nytt pressmeddelande - ett fortsatt steg i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser på utvalda platser runt om i Norden. Holiday Club i Åre är utvalt för sitt läge, precis vid Åresjön och med promenadavstånd till järnvägsstationen, kabinbanan och Åre by. Här finns ett stort SATS gym, simbassäng och perfekt beläget för vinter och sommarsporter. 



Hotellet gästas under utvalda veckor av Apollo Mondo Experience där Apollos egen träning, barnklubb och maskotarna Polly & Mino kommer att gästa hotellet och Apollo Sports kommer också att under året ha flera träningsevent på hotellet.  

– Vi ser stor potential i att också selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden. Extra kul är det att denna gång presentera ett hotell på en plats som möjliggör skidresor, det blir vårt första i portföljen. Så fort de nordiska gränserna öppnar upp tror vi även att det finns ett stort sug från nordbor att semestra mellan länderna, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.  



Trots detta ovanliga år har arbetet hos Apollo pågått för fullt med att hitta och utveckla nya destinationer, både utomlands och på hemmaplan. Sedan i somras har man lanserat möjligheten att hjälpa nordbor att semestra lokalt, mer hälsosamt och inom ramen för rådande omständigheter. 

Utöver Åre Holiday Club kan man även via Apollo boka hotell såsom Riviera Strand i Båstad, Varberg Kusthotell, Royal Park i Stockholm och Radisson hotell i Göteborg för en vecka, helg eller övernattning.  


Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer