En fördubbling av bokningar för nästa säsongs vinterresor

 Det är tydligen ett högt tryck på bokningarna hos Ving inför nästa vinters resor, från Gran Canaria till Thailand.


Den senaste tidens positiva signaler kring vaccin har tydligen gett ett uppsving i bokningarna för 2021.  I veckan släppte Ving försäljningen av nästa vinters resor och bara efter några dagar såg man en fördubbling på vinterresorna, då jämfört med samma period i fjol. Mest populära är resorna till Gran Canaria och Teneriffa, men även till Thailand ökar efterfrågan. Gemensamt är att man på de destinationerna kan hitta flera av Vings egna koncepthotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och O.B.C by Sunwing. Förutom Kanarieöarna och Thailand finns även resor till bland annat Gambia, Kap Verde och Madeira bokningsbara.



– Vi märker ett tydligt trendbrott just nu och att det finns en ökad efterfrågan på resor. I synnerhet för resorna till nästa vinter som redan nu, bara några dagar efter uppsläpp, har ökat med 92 % jämfört med samma tid i fjol. Många vill redan nu säkra sin höst- och vintersemester och de bästa rummen på de populäraste hotellen är också de som bokas upp först. Med våra generösa villkor och utökade säkerhetsrutiner kan kunderna tryggt boka en resa med oss. I år har vi också släppt upp fler hotell än vad vi brukar vid den här tiden, vilket möjliggör för fler att hitta just den resa som passar dem. säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving. 




Totalt finns 150 hotell redan nu bokningsbara hos Ving och fler blir tillgängliga successivt framöver.  Därutöver finns Vings reguljärflygspaket till både storstäder som långväga exotiska resmål att boka ett år framåt i tiden. Fler resmål till bland annat Indiska oceanen kommer att bli bokningsbara inom kort. 

– Gran Canaria och Teneriffa är våra mest populära vinterdestinationer och därför är i väldigt glada över att återigen kunna erbjuda flyg från flertalet regionalflygplatser nästa vinter. Vi vet hur uppskattat det är att kunna flyga direkt från sin lokala flygplats och vi vill ge så många kunder som möjligt den möjligheten, från norr till söder, säger Fredrik Henriksson.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer