Nu kan man köpa digitala julklappar hos Ving

 Precis som så mycket annat har även charterbolaget Ving satsat lite extra på sitt digitala utbud nu inför julhandeln.



Näthandeln spås nå rekordnivåer i år och det är många som planerar för sina julklappsinköp online, om man inte köpt alla sina klappar redan på nätet. För många står en resa högt upp på önskelistan, Ving lanserar därför årets kampanj för sina digitala julpresentkort, som kommer med ett erbjudande om 10 procents rabatt.

– Vi vet att det är många som längtar efter att resa utomlands just nu och i tider där många svenskar handlar på nätet kan våra digitala presentkort bli den perfekta julklappen till ressugna nära och kära. I tider av ovisshet känner många att det är extra viktigt att boka med en trygg och säker researrangör. Vi har därför generösa villkor för våra kunder, bla bjuder vi på gratis av- och ombokningsskydd med obegränsat antal ombokningar fram till 30 dagar innan avresa. Och det gäller oavsett betalmedel, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.  

Julpresentkorten kan kombineras med ordinarie presentkort och gäller vid köp av en resa hos Ving. Erbjudandet ger kunderna 10 procents rabatt på presentkort och gäller under perioden 27 november till och med 27 december.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving 

Kommentarer