Vings senaste satsning: Workation på Gran Canaria

Charterbolaget Ving satsar nu på hotellrum för distansarbete - naturligtvis i kombination med en skön semesterkänsla. Här på bilden nedan ser ni hur det ser ut med en "Workation" på Sunprime Atlantic View på Gran Canaria.



Nu i tider av distansarbete och restriktioner är det många svenskar som arbetar hemifrån, samtidigt som reslusten är stor. Nu lanserar Ving en unik möjlighet att kombinera distansarbete och semester med ett ”Workation-paket” på vuxenhotellet Sunprime Atlantic View på Gran Canaria. Med paketet ska man enligt bolaget få tillgång till alla de nödvändigheter man kan tänkas behöva - så hotellrummet blir till det perfekta distanskontoret.


- I tider med många hemmakontor vill vi erbjuda möjligheten till ett miljöombyte på ett av våra mest populära koncepthotell för att kombinera arbete med avkoppling. Tidsskillnaden är endast en timme och på vårt Sunprime Atlantic View är wifi-uppkopplingen lika bra som på vårt huvudkontor här hemma. När arbetsdagen är över finns ett brett utbud av upplevelser att utforska på ön, från sol, bad och stränder till storstadspuls och spektakulär natur. Och vill man hellre njuta på hotellet finns allt från gym och spa till pool, närhet till padelbanor och förstås god mat och dryck, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.  

Sunprime Atlantic View.

Men de är inte helt ensamma om denna nysatsning. Vings Workation lanseras i samarbete med Gran Canarias turistråd, Patronata de turismo de Gran Canaria. Resor finns att boka med ankomst från den 23 januari 2021. Tillägget görs vid bokning av en resa till Sunprime Atlantic View som ni ser på bilderna här i artikeln. 


För att göra arbetet mer ergonomiskt så ingår det i paketet Ving erbjuder både ett höj- och sänkbart skrivbord, en ergonomisk kontorsstol, skrivbordslampa, anteckningsblock, pennor, fruktkorg samt ett solskydd till datorskärmen om man vill jobba från balkongen/terrassen. Gästerna får även tillgång till en Nespresso-maskin. Tillägget Workation med samtliga tillbehör kostar 495 kronor för en vecka, berättar Ving i ett pressmeddelande. 



 

För inresa till Gran Canaria krävs i dagsläget uppvisande av ett negativt Covid-19 test. Ving bjuder därför samtliga resenärer som bokar en resa till ön under vintersäsongen 2021 ett gratis test som görs innan avresa.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer