Apollo öppnar två nya sporthotell i Grekland

Allt fler ser ut att vilja ha en aktiv semester och många förutspår att efterfrågan kommer att öka ännu mer efter corona. Därför lanserar nu Apollo nu ytterligare två koncepthotell under under varumärket powered by Playitas i Grekland.



Sedan man lanserat det första sporthotellet Playitas, på ön Fuerteventura år 2009 har det visat sig att sporthotell och träningsresor varit en stor framgång för researrangören. Apollo Sports startades 2013 och idag erbjuder Apollo tio sporthotell i sex olika länder, varav fem stycken nu ingår i Powered by Playitas kedjan. 

 - Intresset för träningsresor har skjutit i höjden de senaste åren och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett allt mer omfattande utbud av högsta kvalitet. Våra sporthotell är utrustade med allt från olympiska pooler, tennisbanor, padel, yoga, cykling, till gruppträning av alla slag och mängder av utomhusaktiviteter. Det finns något för alla - oavsett om du är elitidrottare eller en hobbymotionär, säger Daniel Giray, nordisk sportchef på Apollo.



I sommar öppnar researrangören ytterligare två Apollo Sports-hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas i Sivota på det grekiska fastlandet (som ni ser på bilden ovan) och Porto Myrina – powered by Playitas på ön Limnos (som ni ser på bilden nedan). Båda hotellen kommer att erbjuda nybyggda och välutrustade gym, crossfit, gruppträning, padel, tennisbanor, cykelcenter och vattensport. Unikt för våra powered by Playitas hotell som nu öppnar i Grekland är Sports Inclusive. Vad innebär då Sports Inclusive? Jo ett brett utbud av sport och träning som är inkluderat i resans pris. 



- Alla hotell som ingår i powered by Playitas kedjan garanterar hög nivå på allt från service och träningsfaciliteter till infrastruktur och god mat. Både Sivota Retreat och Porto Myrinas unikitet ligger i det breda och högkvalitativa utbudet av träningsmöjligheter och att båda hotellen ligger i fantastiska omgivningar, med perfekt strandläge och kristallklart vatten, säger Daniel Giray.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer