Direktflyg till Mallorca och Kroatien med Ving i sommar från Visby

I sommar blir det återigen möjligt att resa direkt från Visby Airport till Mallorca i sommar. För första gången kan Ving även erbjuda en avgång till Kroatien under sensommaren från Gotland.




I sommar kan även de ressugna gotlänningarna resa direkt till solen. 

– Vi vet hur uppskattat det är att resa direkt från sin lokalflygplats. Vi är därför väldigt glada över att kunna återuppta trafiken från Visby Airport i slutet av sommaren till två av våra mest populära destinationer i Medelhavet. Det råder inga tvivel om att det finns ett uppdämt resesug bland svenskarna just nu. Att ha en resa inbokad är något man prioriterar högt och vi ser nu ett ökat tryck i försäljningen där många passar på att säkra en plats till solen i sommar, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.  

Totalt erbjuder Ving två avgångar från Visby under sensommaren/början av hösten. Till Mallorca kan man resa med Vings eget flygbolag Sunclass Airlines med utresa den 28 september 2021. Och till Kroatien erbjuder Ving en avgång till Kroatien den 6 oktober, även då med det egna flygbolaget.

– Efter ett år utan charterresor ser vi nu verkligen fram mot att hälsa Ving välkomna tillbaka till Gotland och Visby Airport. Mallorca och Kroatien är två populära charterdestinationer bland gotlänningarna. Vi är väldigt glada att våra resenärer nu får möjligheten att flyga direkt dit genom Vings satsning, säger Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer