Sportlovsresor till fjällen med charterbolagen

Till sportlovet detta år kan man man nu flyga inom Sverige med charterbolagen, som TUI som har resor till Sälen, Apollo reser till Åre men Ving satsar mest på resor till solen i Europa.



När man inte längre kan resa utomlands i samma utsträckning som förr har charterbolagen satsat på att arrangera resor inom landet istället. Även om de har resor att boka till solen i resten av världen också, då främst inom Europa. Redan nu vill man erbjuda sina kunder resor under sportlovet, som infaller på olika tider var man nu bor i landet.

Nu kan du flyga direkt till Sälen från Stockholm, Göteborg och Malmö, hela vintern med flygplan från TUI i ett samarbete med Skistar. Du kan också välja flexibla reslängder mellan 3, 4 och 7 dagars resor. På utvalda datum kan du även flyga från Köpenhamn, Norrköping och Växjö.



Till hotellet Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre reser du istället med Apollo, fast då utan deras eget flyg. Här finns mycket att uppleva för alla åldrar som att åka skidor på Åreskutan, träna på SATS-gym med utsikt över Åresjön och äta hotellets nya restaurang Glow, som fokuserar på näringsrik mat för aktiva gäster.


Ving har dock bara resor utomlands, så här blir det inga skidresor. Du kan åka på en sportlovsresa med Ving till alla de destinationer som finns i utbudet, som till exempel soliga Teneriffa.

Av Agneta Nisbeth

Foto: TUI, Apollo och Ving.

Kommentarer