Resebyrån In-Italia har slagits samman med Escapeaway

Resebyrån som specialiserat sig på boende i Italien har nu slagit sig samman med ett annat resebolag, Ecapeaway


Det har onekligen varit ett annorlunda år för hela resebranschen och många företag har tvingats slå sig samman med andra för att klara sig bättre och stärka sina positioner. Nu har även företaget In-Italia som tidigare bara haft resor i Italien som specialitet slagit sig samman med ett annat företag som arrangerar resor i hela världen, nämligen Escapeaway. Så här förklarar man det hela via ett nyhetsbrev som jag nyligen fått från In-Italia:

"Därför har vi på In-Italia nu valt att ge oss ut på en spännande resa tillsammans med vårt systerföretag Escapeaway, som vi framöver kommer vara en del av. Men bara lugn, vårt kompetenta team av Italienexperter följer givetvis med på resan och du kan fortfarande hitta samma stora utbud av hotell, semesterlägenheter och villor i Italiens alla hörn".

Escapeaway skriver vidare:

"Även om det naturligtvis känns vemodigt att säga farväl till namnet In-Italia efter 21 år, ser vi fram emot det nya äventyret och de många fördelar den nya resan för med sig. Nu står vi nämligen mycket starkare och kan utöka vårt redan stora sortiment i Italien. Med andra ord har vi fortfarande en förkärlek för Italien – som är och förblir vårt hjärtebarn. Du har även fortfarande samma flexibla möjligheter att ”designa” din egen semester och kan dessutom se fram emot massor av bra erbjudanden".

Av Agneta Nisbeth

Foto: Escapeaway

Kommentarer