Snälltåget kommer att gå ända ner till alperna nästa år

Snälltåget har öppnat bokningen för vintern 2022 och utökar också trafiken - nu även ner till de österrikiska alperna.



Det har tydligen varit en rekordstor efterfrågan av bokningar för nästa vinter, något som gjort att Snälltåget redan nu öppnar bokningen för tågresor inte bara till Jämtlandsfjällen utan även ner till Alperna nästa år, 2022. Vintertrafiken påbörjas igen 15 december 2021 och pågår fram till valborg 2022.  

- Vi märker av ett stort intresse av att redan nu kunna boka nästa års resa till Jämtland och Alperna, våra resenärer längtar till skidåkning och vill ha ett skidäventyr att se fram emot, säger Marco Andersson, Försäljningschef för Snälltåget.

Nytt för nästa år är att trafiken till Österrike, som tyvärr fick ställas in under 2021 på grund av pandemin, är igång igen. Ett stort intresse gör att trafiken kommer utökas till åtta veckor 2022 från och med 24 januari till 20 mars 2022. Snälltåget kommer köra en avgång i veckan från Malmö via Danmark till österriska Alperna, t ex direkt till Zell am See. Redan i år kör Snälltåget från Malmö via Stockholm till Jämtlandsfjällen fram till valborg 2021 samt under sommaren 7 juli – 26 september 2021. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Snälltåget

Kommentarer