Fokus på cykling och annat kul för barnen i sommar

Här är sommarens nyheter hos SkiStar som nu satsar lite extra på för barnen: Fokus på cykling och lärande kring djur och natur i fjällen med deras egen maskot Valle.



Får många barnfamiljen är det nu hög tid att planera sommarsemestern - i alla fall om du vill åka till de skandinaviska fjällen. SkiStar erbjuder i år Valle Kids Club – sommarens motsvarighet till Valles Skidskola. Där kan barn i åldern 4-9 år tillsammans med Valle får lärorika dagar på fjället och genom lekar, rörelse och samarbete kring Valles uppdrag får lära sig om fjällens djur och växter och hur vi tar hand om oss själva och vår natur. För 8-15-åringarna erbjuds dessutom Teen Camp Bike - spännande cykling i alla dess former. 



- Vi vill inspirera barn att lära, röra sig och må bra både på vinter- och sommarsemestern. Vi har varit framgångsrika med vår skidskola vintertid för barnen och när vi nu satsar på en aktiv sommarsemester i fjällen för hela familjen känns det som ett naturligt steg att också Valle får vara med sommartid. Våra destinationer Sälen, Åre och Trysil erbjuder idag fantastisk fjällnatur på sommaren och den vill vi erbjuda till fler barn genom aktivitet, lärande och äventyr, både för de äldre och de yngre barnen, säger Stefan Sjöstrand, vd för SkiStar. 



Av Agneta Nisbeth

Foto: Skistar

Kommentarer