I sommar kan du ta Snälltåget direkt till Berlin

Varför inte ta tåget till en av Europas mest spännande och levande huvudstäder? I sommar kan du resa dit med ett direkttåg från Sverige.



Varför inte ta tåget direkt till Tyskland i sommar, nu går Snälltåget direkt till Berlin från maj, från Stockholm och genom landet. För den tyska huvudstaden har något att erbjuda för alla. I Berlin finns allt från kvarlevor av det forna öst-Berlin till ett av Europas mest spännande konst- och kulturliv. För att inte tala om alla läckra affärer och hotell och vill du festa hela natten så finns massor av spännande ställen att besöka.  


Men naturligtvis finns också massor av sevärdheter, som Berlin TV Tower ni ser på bilden ovan, med stans häftigaste utsikt och med en riktigt fin restaurang. Charlottenburgs slott som är en pampig byggnad med en spännande historia och Brandenburg Gate som blivit lite av en symbol för staden, bara för att nämna några historiska platser.  Ni kan läsa mer om Berlin här hos tyska turistbyrån - på engelska››

Här har ni alla avgångar med Snälltåget från Stockholm

Snälltåget kör följande avgångar under 2021:  

Avgångar från Stockholm onsdagar och lördagar 5 maj –29 september samt alla dagar 11 juni–5 september.  

Avgångar från Berlin är onsdagar och lördagar 8 maj –2 oktober samt alla dagar 11 juni–5 september.  

Utöver detta planeras avgångar vid under oktober, allhelgonahelgen (höstlovet) och till julmarknader. Mer information beräknas komma under mars månad. Tidtabellerna nedan är preliminära och kan behöva ändras med hänsyn till banarbeten. 



Av Agneta Nisbeth

Foto: Snälltåget och Tyska Turistbyrån

Kommentarer