Äntligen lite bättre väder - efter snöstormen

 De senaste dagarna har det varit väldigt trist väder här i Knivsta-trakten och jag tror det varit lika illa för resten av landet tyvärr, snö och stormvindar.




Man säger ju att denna månad brukar innebära dagar av aprilväder, det vill säga kyla och lite oväntad snö. Just så har det varit de senaste dagarna, inte nog med att de snöat så mycket att gräsmattorna blivit helt vita, det har också haglat och stormat. Förra fredagen kunde jag inte ens gå utanför dörren, det blåste verkligen storm i vindbyarna. Sedan blev det bättre ett par dagar innan nästa snöstorm kom. Men nu ser det äntligen ut som vädret är mer vårlikt igen, tack och lov! Solen skiner igen och även om det inte är så varmt än är det skönt att slippa klä på sig tjocka dunjackor, vantar och mössa. 



Det finns också andra ljuspunkter i min tillvaro, inom kort ska jag få min första vaccination och det känns riktigt spännande. Varje gång jag vaccinerat mig mot influensa, två gånger, har jag fått just influensaliknande symptom efter sprutan. Men vad gör väl det om jag får bara feber och andra mindre farliga biverkningar, jag kan äntligen börja röra mig mer ute i samhället, fortfarande på avstånd och med ansiktsmask och allt det andra. Kanske kan jag till och med ge mig ut och resa utomlands igen... Kanske blir det inte förrän till hösten eller så, men gott så i dessa dagar!



Hoppas ni alla får en fin vecka och att ni kan hålla er friska!

Text och foto Agneta Nisbeth

Kommentarer