Vings maskotar ger sig ut på Sverigeturné

Nu ger sig charterbolagets Vings populära maskotar ”Lollo & Bernie On Tour” där barnens favoriter kommer att besöka ett tiotal Quality-hotell från norr till söder.



Många barnfamiljer fick semestra på hemmaplan förra året av förklarliga skäl, Ving lanserade då sin  ”Hemester med Lollo & Bernie” i samarbete med Nordic Choice. Satsningen ska ha blivit en succé och i sommar blir maskotarna och deras populära Kids Club fasta inslag på tre hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö där Ving erbjuder hotellpaket för hela familjen. I tillägg lanseras även ”Lollo & Bernie On Tour” där maskotarna ger sig ut på Sverigeturné med besök på ett tiotal Quality-hotell från norr till söder.

– Lollo & Bernies närvaro på Nordic Choice-hotellen i fjol blev en succé. Vi är därför väldigt glada att vi kan utveckla samarbetet med en lång Sverigeturné. Och att vi återigen kan erbjuda prisvärda hotellpaket med Lollo & Bernie Kids Club på tre utvalda Quality Hotel. Det här är en unik möjlighet för oss att skapa nya och härliga upplevelser på hemmaplan med målsättningen att så många barn som möjligt ska få chansen att träffa Lollo & Bernie, inte bara på våra familjehotell utomlands, utan nu också här i Sverige, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef Ving.   



Med start den 18 juni inleds en två månader lång turné genom Sverige. ”Lollo & Bernie On Tour” sker även parallellt i grannlandet Norge och totalt kommer nästan hälften av kedjans 60 hotell att få besök. På hotellen anordnas Lollo & Bernies Mini Disco, tipspromenad och många andra spännande aktiviteter. Det kommer även att bjudas på Lollo & Bernie Show för hela familjen.

– Man kan inte låta bli att le när Lollo & Bernie gör entré. Som vilka världsstjärnor som helst så intar de rummet och ger allt. Sommaren 2020 och under vinterhalvåret har barnen kunnat träffa dem på ett antal utvalda hotell i Sverige och Norge, men nu har tiden kommit för en ordentlig turné. Det har blivit dags för ”Lollo & Bernie On Tour”, säger Nordic Choice Hotels ägare Petter Stordalen.   

Alla barn som checkar in på något Quality Hotel att få en Lollo & Bernie aktivitetsbok, pennor och ett särskilt välkomstmeddelanden på rummet. Därutöver erbjuds maskotarnas egen barnmeny och glasskort. 


Av Agneta Nisbeth

Foto. Ving

Kommentarer