Allt fler vill semestra på hemmaplan med charterbolaget Apollo

Chraterbolaget Apollo utökar nu sitt "hemesterbjudande" i Norden med nya hotell på flera nya platser runt om i Sverige, Norge och Danmark. För ännu är det många som vill semestra här hemma i Norden.



Under våren förra året lanserade Apollo sin stora semestersatsning i Norden som blev en stor succé och tusentals kunder semestrade på hemmaplan. Både denna vinter och inför sommaren 2021 har arbetet med att skapa semesterupplevelser fortsatt och till sommaren adderas ett flertal hotell till Apollos nordiska program. De senaste veckorna har världen öppnat upp och tack vare vaccinframgångarna väljer allt fler att planera sin sommarresa utomlands. Men samtidigt ser Apollo att det fortsatt också finns en stor längtan till att semestra lokalt och upptäcka svenska storstäder, hav, landsbyar och berg.  

– Vår hemestersatsning blev en stor succé förra sommaren och vi är stolta över att kunna presentera ett ännu bättre nordiskt program i år. Vi har utökat vårt erbjudande med nya hotell i nya geografier, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.  

Apollos satsning sträcker sig nu över stora delar av Sverige med hotell på Gotland, Öland, i Bohuslän, Varberg, på Bjärehalvön och i Åre samt i storstäder som Göteborg och Stockholm. Dessutom finns flera hotellpärlor att upptäcka både i Norge och Danmark – när läget uppmuntrar till resor över de nordiska gränserna.  


Hotell Riviera Strand i Båstad.


– Vårt erbjudande i Norden speglar hela vår kundgrupp. För barnfamiljer kan vi för andra året i rad rekommendera Mondo Family Riviera Strand på Bjärehalvön i  Båstad med barnklubben Polly & Mino, träning på stranden och alla andra uppskattade Mondoaktiviteter. För kompisgänget föreslår vi en hotellweekend i nordisk storstad, för frilufts- och vildmarksliv blir det populära Holiday Club i Åre, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör Apollo.  

– Nytt för denna sommar i Sverige är det fina familjehotellet TanumStrand i Bohuslän. Med sitt läge precis vid havet och sin fantastiska natur är TanumStrand ett riktigt fint tillskott i portföljen, avslutar Nina Hornewall.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer