Nu blommar det verkligen...

 Det är verkligen en härlig tid just nu med en intensiv grönska och massor av blommor som äntligen slår ut i naturen och i mina rabatter.



Just nu är det äntligen varm igen och regnet som drabbade oss i några dagar har upphört. Efter den kraftiga vätan har också både gräs och växter fått extra fart och nu börjar det blomma även i trädgården, gräset har vuxit väldigt och de flesta träden är nu helt grönskande. Man märker också på folk att de nu äntligen börjar  planera inför sommaren, att man åter kan ses som en gång i världen. En del tänker resa utomlands, andra stannar en sommar till här i Sverige.



Skönheten i naturen är något som slår mig varje dag, det finns så mycket underbart att vila ögonen på under mina promenader, både på nära håll och längre bort i fjärran.Se bara på det här gamla äppelträdet som är krokigt av ålder men som ännu ger oss ljuvligt doftande äppelblom och goda äpplen när det väl är dags. 



Här en närbild på några av de fina äppelblommorna i trädgården som jag hoppas kommer bli härliga äpplen till hösten. Det är tyvärr inte varje år vi får mycket frukt men det ser i alla fall lovande ut inför denna säsong.

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer