Blommor ute i naturen och uppåt väggarna

Hoppas ni alla haft en trevlig midsommarhelg! Jag har läst ut en hel del böcker, och mitt projekt att måla väggen i sovrummet är nu snart klar.



Det finns verkligen blomster överallt nu i min trädgård, både sådana jag planterat och sånt som växer fritt i naturen. Växtligheten har detta år fått en bra blandning av både sol och regn, hoppas verkligen det fortsätter så. Visserligen har det även varit en del åska som jag hatar och fasar för men vädret kan man ju inte göra mycket åt.




Själv hade jag en riktigt trevlig midsommarlunch och sedan en fin weekend med massor av bra böcker att läsa när det regnade, det blev tre stycken allt som allt så snart måste jag köpa nya böcker igen. Men nu är jag också snart klar med mina blommor jag målat på tapeten i sovrummet med lite vattenfärg i form av pennor. Det är så kul att göra och jag tycker själv att resultatet blev ok, men jag har fortfarande några fler saker att göra, som att måla till någon fjäril och två blommor.

Hoppas att ni får en fin vecka, vad ni än gör och var ni än befinner er! Passa på yay njuta av vår fina natur om ni kan, det mår både kropp och själ bra av!

Text och bild Agneta Nisbeth


Kommentarer