Mina krusbär är redan på gång

 Vet inte om det är speciellt tidigt men så här stora har några av mina krusbär redan blivit, hoppas bara de inte blir uppätna av fåglarna som förr året.



Det växer och gror för fullt här ute på landet. Mina jordgubbar har ännu inte kommit men plantorna blommar i alla fall för fullt, kanske får jag ändå mina färska jordgubbar redan till midsommar? Även mina krusbärsbuskar är på gång, de har redan bildat små krusbär som ni ser på bilden ovan. Förra året blev det inte många jordgubbar och krusbär att äta för mig, de hade redan fåglarna och hararna ätit upp innan jag kan plocka dem tyvärr. Ska sätta upp ett nät för jordgubbarna i år i alla fall, om det nu hjälper är en annan sak.


Det är verkligen vackert här ute i Knivsta just nu, träden har redan fått sin underbara grönska, som en grön peruk på grenarna däruppe. Några äppelträd blommor fortfarande och syrenernas doft följer med en vart du än går, de finns lite var stans här ute hos mig på landsbygden. Vill också passa på att önska er en fin vecka, var ni än är och vad ni än gör!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer