Önskar er alla en fin nationaldag!

Grattis Sverige och alla som bor här, idag den 6 juni är det som bekant Sveriges Nationaldag och jag vill passa på att önska er alla en härlig dag!



När jag var barn firade man inte nationaldagen utan bara den Svenska Flaggans dag. Men numera är den 6 juni en helgdag och då blir det givetvis lättare att kunna ge sig ut och fira dagen på olika sätt. Hoppas att vi kan göra fler trevliga saker detta år, 2020 var ju allting stängt och inställt. 

Jag brukade alltid ta mig till Husby Långhundra och Husabymarken för en festlig dag tillsammans med Knivsta kommuns invånare för att fira dagen på denna härliga marknad med medeltidstema. Men marknaden liksom nationaldagsfirandet är tyvärr inställt även i år, så vi får fira dagen här hemma istället. 



Passa också på att njuta av den vackra försommarnaturen runt omkring dig, så här ser det ut från mitt fönster just nu, en liten sjö har bildats av allt regn som kom för några veckor sedan, något traktens alla svanar älskar, lantbrukarna som sått där är kanske inte fullt lika förtjusta...

Än en gång - jag önskar er alla en härlig nationaldag!

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer