Res med Inlandsbanan till fjällen och vackra Vemdalen

För den som vill åka tåg med Inlandsbanan, njuta av en fantastisk fjällmiljö och avsluta dagen med ett besök på ett avkopplande SPA är detta resan för dig.



Inlandsbanan har satt ihop ett nytt paket med tåg till och från destinationen, den nya paketresan har fått namnet ”Rekreation i Vemdalen” - några dagar där det mesta ingår. Själva resan sker med tåg hela vägen fram till Röjan station där taxi väntar för sista biten till Storhogna Högfjällshotell och SPA. Här bor man i rum med fjällvy och där fjällvandringen börjar utanför receptionen och spaupplevelsen precis till vänster om den. 

- Det här är verkligen ett paket för den som vill komma direkt upp på fjället och där njuta av de bästa SPA och fjällupplevelserna man kan få. Lägg till det den natursköna upplevelsen att färdas hållbart med tåg nästan ända fram till fjället, säger Maria Nordvall, Reseproducent på Destination Inlandsbanan AB. 

Så går resan med Inlandsbanan 

Järnvägen Inlandsbanan går rakt genom Sveriges inland, mellan Mora och Gällivare kan du färdas med Inlandsbanans klassiska rälsbussar i maklig takt samtidigt som du ser naturens skådespel utanför. När du reser till Vemdalen som ligger längs Inlandsbanan så passerar man bland annat Storstupet som är en djup och spektakulär kanjon över Ämån norr om Orsa. På en smal järnvägsbro passerar här Inlandsbanan 34 meter över vattenytan. 

I resan ingår: Tåg Stockholm C - Mora C samt Inlandsbanans tåg Mora-Röjan, tur och retur Taxitransfer Röjan-Storhogna Högfjällshotell tur och retur Två nätter på 4-stjärnigt hotell med SPA Härligt fruktfat vid ankomst Hotellfrukostar och 3-rätters middag båda dagarna i fantastiska Vinterträdgården Entré till Spa & relax alla dagar .

Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild

Kommentarer