Tar du bilen i sommar? Nu lanseras färdiga roadtrips

Det är allt fler som väljer att ta bilen under sin semester, allt för att undvika platser med många andra människor som tåg, bussar och flyg. Det har Sembo tänkt på och de lanserar nu en färdig roadtrip till flera olika platser i Sverige.



 

Bilsemestern förutspås bli den mest populära semesterformen i sommar för många svenskar. Nu lanserar reseföretaget Sembo över 100 olika färdiga roadtrips där resenärer enkelt kan välja mellan att till exempel göra en resa genom Skåne eller besöka västkustens pärlor. Det är många som upplever att bilsemestern är den mest flexibla och bekväma semesterformen. Efter covid-19 förväntas bilsemestern vinna ytterligare mark som en populär semesterform när samhället nu sakta öppnar upp sig igen.  

Sembo satsar därför på en ny, och på resemarknaden helt unik, boknings-möjlighet där resenärer kan boka sin bilsemester utifrån ett i förväg sammansatt semesterförslag med bil.  

– Under pandemin har vi satsat stora resurser på att utveckla vår bokningsplattform och vårt nya Trip Planner-verktyg. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda resenärer i Europa över 100 olika roadtrips att välja mellan, där man enkelt kan justera rutten efter sina egna behov och intressen, säger Jari Virtanen, VD på Sembo.   

Bara i Sverige lanserar Sembo 26 olika roadtrips, med allt från kulinariska till sportiga upplevelser, men man kan även resa utomlands. Totalt lanserar reseföretaget över 100 olika roadtrips i Europa – där resenärer till exempel kan välja mellan att uppleva fine dining i Danmark, besöka fem huvudstäder och avsluta med bad i Kroatien och att färdas genom Spaniens vackra vindistrikt med Bilbao som slutmål. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Sembo

Kommentarer