Ving lanserar weekendresor till Mallorca - för att spela padel

Ving presenterade sin satsning på padel redan för ett halvår sedan och nu inleder de ett nytt samarbete med Big Padel och arrangerar weekendresor till Mallorca. 



Big Padel har blivit Sveriges nya plattform och webbshop för padel och de kommer nu att tillsammans med Ving bland annat arrangera gemensamma weekendresor till Mallorca till hösten.

Ving arrangerar nu padelresor både för erfarna spelare och nybörjare men har också ökat fokus på padelbanor på eller i anslutning till Vings egna koncepthotell. Under året arrangeras flera padelresor, bla till Mallorca och Kroatien, och nu lanseras även padel weekends.  

- Intresset för padel blir allt större, därför känns det extra roligt att vi nu kan utöka vårt utbud ytterligare tillsammans med Big Padel, som ger oss möjlighet att nå ut till ännu fler entusiaster. Lanseringen av padel weekends tror vi kan vara ett efterlängtat tillskott för dem som vill iväg över en helg. Vi kommer även att lansera fler spännande resor inom kort, bla en padel weekend i Sverige, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.  

- Det finns en otrolig potential i vårt samarbete. Ving kan allt som har med resor att göra. Vi kan allt som har med padel att göra. En spännande kombination som bäddar för många minnesvärda och utvecklande resor framöver, både i Sverige och utomlands, säger Stefan Bondesson, VD för Big Padel.

Vings första padel weekend går den 18-21 november 2021 till Palma, på Mallorca. I tre dagar får deltagarna möjlighet att träna padel på fina utomhusbanor samtidigt som man utvecklar sitt spel, träffar likasinnade. På plats finns representanter från Big Padel, varav en tränare. Bor gör man på hotell Isla Mallorca & Spa med centralt läge inne i Palma. 

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer