Sweden International Horseshow släpper biljetter idag den 23 juli

 Nu är programmet för vinterns stora hästfest Sweden International Horse Show klart och de första biljetterna släpps idag torsdag den 23 juli. 


Årets upplaga av Sweden International Horse Show - som pågår mellan den 25-28 november 2021 - kommer att bjuda på en mix av internationell ridsport i världsklass, unika showinslag och en härlig julstämning. Dessutom presenteras en rad spännande nyheter. 

- Efter förra årets inställda evenemang är vi mer laddade än någonsin att bjuda in till vinterns stora hästfest. Därför har vi beslutat att smygstarta biljettförsäljningen redan den 23 juli, säger Christin Ericsson, Event Director. 

- Som traditionen bjuder kommer vi att presentera internationell toppsport inom fem discipliner – hoppning, dressyr, fyrspannskörning, island/tölt och inomhusfälttävlan. Även shownumren kommer att hålla högsta klass. En nyhet i år blir Fjordkampen, där ryttareliten byter sina ordinarie hästar mot fjordhästar. Dessutom kommer såklart favoriter som shetlands steeplechase och show med Ridskolan Strömsholm och Flyinge tillbaka, fortsätter Christin Ericsson. 

Årets internationella shownummer bjuder på en artist som aldrig tidigare uppträtt i Sverige – Iseulys Deslé. 

- Vi uppmärksammade Iseulys för första gången för drygt två år sedan på Cheval Passion i Avignon. Redan då var vi imponerade av hennes uppträdande och sättet hon arbetar med sina hästar. Nu har hon utvecklat sin show vidare och vi är väldigt glada och stolta över att få presentera Iseulys och hennes hästar i Sverige för första gången, säger Tobias Mattsson, Show Director. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Pressbild

Kommentarer