Halloweenfesten är tillbaka på Furuvik

Pandemin satte stopp för Furuviks Halloweenfirande förr året men i år är det tillbaka med fler upplevelser än någonsin, det hela startar 23 oktober och åtta dagar framöver. 


Det finns också massor att göra på parken Furuvik detta år. Förutom mysrysiga nyheter för de yngre besökarna, lanseras också en helt ny skräckupplevelse som kallats Horror Nights där man måste ha en speciell biljett och helst vara över 13 år för att klara av skräcken... Under tre kvällar när parkens vanliga Halloweenfirande stängt, öppnas portarna på nytt till en betydligt mörkare upplevelse med maxad skräck. 

Det är den 23 oktober som det åter är dags för Halloween på Furuvik som slå upp sina portar till 8 dagar av mysrys i parken för hela familjen. I år finns en mängd spännande nyheter om LéMuurs äventyr, Stigen, Stenskogens häxor och Zombie-Expressen, där de sista tågvagnarna är extra läskiga och lämpar sig bäst för de riktigt modiga. Nyheten Horror Nights kommer äga rum under tre kvällar efter att parken stängt sitt ordinarie Halloweenfirande, med en mörkare upplevelse där skräcknivån är maxad och åldersgränsen är rekommenderad från 13 år. På Tivolit kommer man att möta ett kringresande gycklarsällskap som kan skrämmas och den nya upplevelsen Stigen bjuder på en promenad genom skogen där ren och skär ondska lurar i mörkret. 


– Efter att ha gått miste om vårt Halloweenfirandet 2020 ville vi satsa extra och bjuda besökarna på något riktigt häftig i år istället. Våra mysrysiga nyheter för barnen är riktigt häftiga och välgjorda ända från historia till kostymer och mask. Att också kunna maxa skräcken totalt under tre kvällar med Horror Nights känns också jättespännande! Jag kan nog lova att ingen kommer gå härifrån utan att ha fått sig en riktigt skräckkick, säger Sandra Wilke, vd på Furuvik. 

Under Halloween är även Furuvik Havshotell och Furuvik Havskrog öppet där man kan boka Halloweenpaketet. Gästerna får då en natt på Furuvik Havshotell, entré till Halloween på Furuvik, frukostbuffé och fri parkering. Alla biljetter släpps till försäljning den 2 september eftersom det endast finns ett begränsat antal biljetter per dag för att säkerställa distanshållning i parken.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Furuvik 

Kommentarer