Varför inte fira julen utomlands - med en gruppresa?

 Förutom rena charterresor till solen i julhelgen finns det också en hel del att välja på hos våra grupprese-företag, som Rolfs Flyg & Buss samt Scandorama. Här är något utbudet av resor inom Europa under julhelgen.



För dem som känner att det vore kul med lite omväxling nu till jul och för er som vill slippa att vara ensam i helgen kanske en gruppresa i Europa vore en bra idé. Det finns givetvis massor av olika företag som erbjuder olika typer av gruppresor utomlands men jag har här valt två av dem som jag också rest med flera gånger och vet håller en mycket bra standard, Rolfs Flyg & Buss samt Scandorama/Ölvemarks.




Här ovan ser ni ett urval av vad Rolfs Flyg & Buss har att erbjuda, både under jul och i vissa fall även över nyår. Här finns allt från resor till det svenska Mora till soliga Sorrento i Italien. De har även resor till Prag, tyska Rügen, Tyrolen, polska Szczecin och italienska Gardasjön.



En del av gruppresorna går helt och hållet med buss, medan på man på andra resor flyger ner och sedan reser runt med buss på resmålet. Jag har själv rest helt ensam på gruppresor och det känns hur bra som helst, man kan välja att både vara själv och tillsammans med andra, passar utmärkt om man inte vill tillbringa helgen ensam.



Här ovan ser ni utbudet hos Scandorama/Ölvemarks resor över julen. De har också en hel massa olika resor i Europa att vilja på, med både buss och flyg. Här finns allt från en helg på ett slott i Polen, en kryssning på Rhen till en lite längre resa ner till värmen i Portugal.

Här nedan finns två länkar till de olika resebyråerna:

Ni kan läsa mer på Rolfs hemsida här om deras julresor››

Här kan ni läsa mer om julresorna hos Scandorama››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Scandorama och Rolfs Flyg & Buss

Kommentarer