Ving fortsätter satsningen på resor i Sverige - nu även från Köpenhamn

 Charterbolaget Vings succé med satsningen på att ordna resor det det berömda Icehotel fortsätter – nu lanseras paketresor från Köpenhamn.


Det är nu knappt ett år sedan Ving i Sverige lanserade egna paketresor till ishotellet i Jukkasjärvi i norra Sverige som en nyhet här på hemmaplan. Lanseringen blev tydligen en succé och till vintern fortsätter samarbetet i Sverige med resor från Stockholm och Göteborg med SAS och Norwegian. I år expanderar Ving ytterligare och kan nu även erbjuda resor från Köpenhamn till Icehotel. Resorna från Köpenhamn kan bokas både med Ving och med det danska systerbolaget Spies, berättas det i ett nytt pressmeddelande.


- Icehotel är verkligen en ”Once In a lifetime-upplevelse” och att kunna erbjuda en sådan exotiskt upplevelse på hemmaplan lockar många. Det känns därför jätteroligt att vi i år kan ge ännu fler möjligheten att på ett enkelt sätt ta sig till det spektakulära hotellet norr om polcirkeln, nu även med resor från Köpenhamn. Våra prisvärda weekendpaket till Icehotel i vintras blev mycket uppskattade, vilket inte minst visades i de utvärderingsformulär som gästerna fyllde i efter resan, säger Fredrik Henriksson som är kommunikationschef på Ving.  


Icehotel i Jukkasjärvi som delvis byggs upp på nytt varje år med otroliga isformationer och konstverk är en upplevelse i sig, men här kan man även njuta av god mat och dryck. Utöver själva vistelsen på hotellet kan även minnesvärda utflykter som norrskenssafari med skoter och hundspannstur bokas till.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer