Åter en magisk vinter på Norrviken

Det bjuds på musik, gnistrande ljus och en hel del överraskningar på Norrviken utanför Båstad. Vinter på Norrviken pågår 24 november-12 december.



För fjärde gången genomförs succén ”Vinter på Norrviken” och i år lovas man att ytterligare upplevelser för alla generationer. Trädgårdarna är klädda i magisk vinterskrud och 1000-tals marschaller visar vägen. Utställningen ”Ovan molnen” kombinerar dröm och trädgård i personlig tolkning. Musik, gnistrande ljus och överraskningar kommer bjuda besökaren på en drömlik upplevelse. 



Precis som förra året börjar ljusupplevelsen redan vid infarten till Båstad. Följ de tända marschallerna från Båstad hela vägen ut till Norrviken. För att skapa en trygg upplevelse gäller förköp av biljett via Norrvikens hemsida. Antalet biljetter är begränsade.

Så här skriver Norrviken i ett pressmeddelande:

"Årets upplaga av Vinter på Norrviken kommer bjuda på en park fylld av ljus, mystik, musik och drömlika upplevelser. Eldshowsartist underhåller med vacker dans och sprakande effekter samtidigt som musik och gnistrande ljus hänför. Spegelballerinan väcks ur sin dröm och bjuder på förtrollande dans. I Erikshus finner ni utställningen ”Ovan molen”, en tolkning av drömmar och grönskande inslag utlovas. För de små finns de mycket att upptäcka. De yngsta besökarna får möta tomten och lämna sina önskelistor. De kan också anta utmaningen att leta upp våra gömda dörrar till parkens nyinflyttade älvor. Strosa i parken, låt dig underhållas och skäm bort dig med godsaker för såväl öga som gom". 



Årets upplaga av Vinter på Norrviken pågår 24 november-12 december.


Av Agneta Nisbeth

Foto: Norrviken

Kommentarer