Nytt sporthotell på Rhodos - by Playitas

Att ha en aktiv semester verkar fortsätta att vara viktigt för oss svenskar. Så charterbolaget Apollo lanserar nu ännu ett sporthotell under varumärket powered by Playitas – nu på ön Rhodos.



Vi vill verkligen ut och resa igen, efter en lång period av restriktioner och hemmakontor. Mycket tyder på att 2022 kommer att bli ännu ett rekordår för aktiva resor. Redan under 2021 har Apollos hotell med sportmöjligheter haft hög beläggning, antalet hotell med padelbanor har dubblerats och ledarledda sportaktiviteter har varit fulltecknade.  

- Vi kan tydligt se att svenskar vill vara aktiva under semestern, att padel är en naturlig del för många även på semestern och den feedback vi får från gäster på våra Apollo Sports-hotell är uteslutande positiv. Vi är otroligt glada att i tuffa tider ha våra ägares förtroende att satsa vidare på egna hotell med sport som inriktning, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef Apollo.  

Sedan invigningen 2009 av det första Apollo Sports-hotellet Playitas Resort på Fuerteventura har träningsresor blivit allt mer populärt. Jag har själv gästat resorten ovan och kan verkligen säga att jag var mer än nöjd med min vecka där.

Idag erbjuder Apollo Sports ett tiotal olika sporthotell i fem länder. Fem av hotellen ingår i hotellgruppen powered by Playitas. Nu lanseras ett sjätte hotell i gruppen: Levante - powered by Playitas på den grekiska ön Rhodos och stället kommer att öppna till sommaren 2022.   

Så här skriver Apollo i ett pressmeddelande:

"Levante - powered by Playitas kommer att erbjuda sex tennisbanor, två padelbanor, 25-metersbassäng, välutrustat gym, cykelcenter, crossfitbox och mycket mer.  Varje Apollo Sports-hotell har sin egen karaktär. Den gemensamma nämnaren för alla är ett brett spektrum av sporter, träningsformer och aktivitetsmöjligheter. Hotellen ligger också nära både områdets centrum och stranden, så att gästerna kan få den ultimata kombinationen av aktivitet, avkoppling och äventyr."  

- Förutom förstklassiga träningsanläggningar erbjuder Levante - powered by Playitas det ultimata läget, med öns längsta sandstrand precis utanför dörren och ca 2 mil till Rhodos stad och med närhet till flera unika sevärdheter. Därför är vi övertygade om att detta kommer att bli ett populärt hotell för både vardagsmotionärer, aktiva familjer och elitidrottare, säger Sandra Miller Kinge, Kommunikationschef på Apollo.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer