Thai Airways flyger direkt till Phuket från Arlanda i november

 Nu blir det lättare för svenskar att ta sig direkt till semesterön Phuket - Thai Airways återstartar linjen till Phuket den 6 november. Och redan från den 1 november kan man resa till landet utan att sitta i karantän.


I ett nytt pressmeddelande från Swedavia får vi reda på att det thailändska flygbolaget Thai Airways ser en ökad efterfrågan på resor till solen och återstartar därför direkttrafiken på Stockholm Arlanda Airport direkt till Phuket. Samtidigt ökar man antalet avgångar till huvudstaden Bangkok inför vintern. 

På grund av pandemin har man av förklarliga skäl haft en reducerad trafik på Stockholm Arlanda till Thailand, och linjen till Phuket har varit otrafikerad under 18 månader. Thai Airways flyger i dagsläget till Bangkok och i november återstartar man nu också trafiken även till ön Phuket. 

Med start den 6 november trafikerar Thai Airways Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Phuket International Airport (HKT) en gång per vecka på lördagar. Direktlinjen Stockholm Arlanda Airport (ARN) – Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) trafikeras två gånger per vecka på tisdagar och torsdagar. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Thai Airways

Kommentarer