Ving lanserar nya träningsresor 2022

 Allt fler vill träna på semestern, så nu kommer man kunna testa både skogsbad, crossfit och seniorträning när Ving lanserar sina träningsresor för 2022.



För första gången släpper nu Ving alla träningsresor vid samma tillfälle och för 2022 lanseras ett bredare utbud än någonsin tidigare för den som vill vara aktiv på sin semester. Bland nyheterna finns allt från skogsbad/naturretreat på Mallorca och Crossfit Camp i Marbella till simläger med Therese Alshammar på Cypern och seniorträning på Kreta.  

- Suget efter att få resa, skapa minnen och uppleva något nytt bortom hemmakontorets väggar är enormt stort just nu. Samtidigt ser vi att intresset för olika typer av träningsresor växer sig större där fler vill unna sig lyxen att träna och må bra på varmare breddgrader. Det känns därför roligt att vi till nästa år kan erbjuda en ännu större bredd i vårt utbud än tidigare, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.  

Till 2022 släpper Ving i ett första skede ett 20-tal resor men de lovat att fler spännande nyheter kommer sedan att erbjudas successivt. Tillsammans med noga utvalda partners kan Ving ge sina gäster allt från träningsveckor, yoga, padel och familjeträning till dansveckor och cykling.




En annan nyhet i programmet för 2022 är speciell träningsvecka för alla seniorer, Stark senior, där möjlighet ges att träna i värmen på Kreta med ett varierat och anpassat träningsprogram. På Gran Canaria erbjuds en träningsvecka fylld med glädje och träningsinspiration under ledning av Sofia Åhman, känd från TV med sin ”Hemmagympa med Sofia”. Vill man hellre köra träningspass i vatten så er erbjuds ett simläger på Cypern med bla Sveriges simdrottning Therese Alshammar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer