Ving satsar på ett nytt vuxenhotell - i Pollensa på Mallorca

Vings nya tillskott – Sunprime Pollensa Bay blir det 14:e hotellet i ordningen inom ramen för deras koncept för vuxenresenärer, Sunprime Hotels och det blir det andra på Mallorca. 



Hotellet finns redan i Vings program men genomgår nu en renovering och uppfräschning, för att öppna upp som ett Sunprime-hotell i april 2022. Förutom den moderna designen som nu fixats till kommer hotellet bland annat att locka med närproducerad och vegetarisk mat, enkelrum för singelresenärer och ett nytt gym med havsutsikt, stället har också ett bra läge för den som vill utforska Mallorcas nordkust vid Pollensa-bukten.

Sunprime Pollensa Bay erbjuder hela 161 rum, de lite lyxigare sviterna Prime Room Suites får stora balkonger med loungekänsla, berättar Ving i ett pressmeddelande. 


-  Att resa till ett vuxenhotell blir allt mer efterfrågat och jämfört med innan pandemin, 2019, så har andelen besökare på vår webb som söker just efter ett vuxenhotell ökat med 17 procent i år. Därför känns det extra roligt att vi lagom till sommarsäsongen drar igång kan utöka vårt omtyckta vuxenkoncept med ett nytt hotell på Mallorca. Denna gång med ett läckert och modernt hotell på norra sidan, som ligger lugnt och avskilt i natursköna miljöer med närhet till såväl restaurangstråk och utflyktsmål som aktiviteter och äventyr. Det perfekta läget direkt vid havet gör att många av rummen samt de allmänna ytorna har storslagen utsikt, bla från gymmet där man kan träna och samtidigt njuta av att blicka ut över havet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving. 


Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving 

Kommentarer