Nu kan ni vinna en unik övernattning på Sofiero slott...

Vilken häftig tävling! Nu kan du vinna en övernattning på Sofiero slott, sovit över där har ingen gjort på väldigt länge och nu kan det vara din tur.


Det är ingen som har övernattat på Sofiero slott sedan kung Gustav VI Adolfs tid. Men nu bjuder Sofiero in till en tävling där priset är att få sova kungligt gott i en unik slottsmiljö. Och det är betydligt mer än själva övernattningen som ingår, i priset får man även en guidad tur parken, man bjuds även på en Afternoon Tea. Sedan väntar en trerättersmiddag på Sofiero slottsrestaurang och morgonen därpå kommer en frukost att dukas upp i slottets bibliotek. 



Som ni förstår är detta en helt unik upplevelse, slottet har inte haft nattgäster sedan det var den kungliga familjens sommarresidens för snart 50 år sedan. Sofiero slott och slottsträdgård i Helsingborg ska enligt slottet vara en plats där "kunglig tradition möter experimentlusta och grönskande nyfikenhet". Parken har bland annat Sveriges största rhododendronsamling och är en plats för både trädgårdsälskare och barnfamiljer.  

Tävlingen pågår på Sofieros Instagram och Facebook. Tre finalister väljs ut bland de bidrag som har den bästa motiveringen och svarat rätt på utslagsfrågan. Av dessa lottas det fram en vinnare. Tävlingen avslutas den 7 november och vinnaren presenteras i Sofieros sociala kanaler 10 november. 

Här hittar ni Sofieros hemsida där ni kan läsa mer om slottet››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Sofieros slott

Kommentarer