Apollo blir officiell partner till Svenska Skidskytteförbundet

Charterbolaget Apollo har blivit officiell partner till Svenska Skidskytteförbundet för att hjälpa svenskt skidskytte vidare mot nya framgångar, berättas det i ett nytt pressmeddelande. 



Detta innebär att Sveriges landslags- och elitaktiva kommer använda Apollos koncepthotell ”powered by Playitas” för bland annat barmarksläger och försäsongsträning. 

- Våra sporthotell håller hög nivå på allt från infrastruktur till faciliteter och det är väldigt roligt att vi på Apollo kan bidra till svensk idrott ytterligare genom att våra hotell blir en del av svenska skidskyttars uppladdning, säger Daniel Giray, Sportchef Apollo.  

Svenska Skidskytteförbundet kommer som ett led i samarbetet kvalitetssäkra de hotell som ligger under Apollo Sports. Det inkluderar alla sex hotell under varumärket Playitas och powered by Playitas.  

- Möjligheterna för träning direkt utanför hotellporten är nyckelfaktorer för att det skall fungera på elitnivå. Att få till lång varierad cykling, branta stigningar för rullskidor och varierad kuperad löpning utanför hotellets gränser gör det till perfekta destinationer för både motionärer och elitaktiva. Vi ser fram emot att erbjuda våra aktiva möjligheter till avancerad träning i en fantastisk miljö säger Anna Maria Uusitalo, Sportchef på Skidskytteförbundet.    

Samarbetet innebär också att Apollo tillsammans med Svenska Skidskytteförbundet erbjuder skräddarsydda breddläger för motionärer med ledare kopplade till Svenska Skidskytteförbundet. 

- Samarbetet med Svenska Skidskytteförbundet innebär ytterligare en kvalitetsstämpel för våra anläggningar och är ett bevis på att Apollo Sports håller hög standard för uthållighetsidrott i allmänhet men även för barmarksträning för vinteridrottare avslutar Daniel Giray, Sportchef på Apollo.  



 

Tidigare i höstas fick vi veta att Apollo och Svenska Triathlonförbundet förlänger sitt samarbetsavtal fram till 2024. Det innebär att Svensk triathlon kan hålla träningsläger för Sverigeeliten, liksom Apollo kan erbjuda breddläger för motionärer samt barn/ungdomsverksamhet på sina hotellanläggningar under varumärket Apollo Sports och Playitas.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Apollo

Kommentarer