Multisport som folkfest i Åre

 Visionen är att skapa en ny folkfest - Åre Extreme Week och Holiday Club satsar nu på multisporten som en folkfest!




Nordic Islands Adventure Race, med Staffan Björklund i spetsen, tog över multisporttävlingen Åre Extreme Challenge i september i år för att bredda tävlingen till en folkfest. Här är det tänkt att nyfikenheten kring multisport ska samla både barnfamiljer som eliten. Holiday Club Åre kliver nu in som en huvudpartner och blir därmed både samlingsplats som tävlings-hub alla de dagarna som racet pågår.  

– Genom att knyta till oss starka varumärken och partners har vi alla förutsättningar att nå vår vision om att år 2025 ha 10 000 deltagare i Åre. Att Holiday Club väljer att kliva in och satsa tillsammans med oss är ett kvitto på att dom delar vår vision, säger Staffan Björklund, delägare och adventure-racer. 

Åre Extreme Week går av stapeln 29 juni - 3 juli 2022 i Åre. Tävlingsplatserna och logipaketen släpps upp för bokning den 1:a december 2021. Race-veckan kommer innehålla Åre Kidz Event, ÅEC Run-n-Bike, Åre Extreme Challenge och en del andra festligheter.

– Att få vara med och bidra till att multisporttrenden fortsätter växa och att den blir än mer tillgänglig känns så rätt för oss som varumärke. Vårt centrala läge och ett skräddarsytt utbud för race dagarna kommer vara precis det som Åre Extreme Week behöver för att kunna ta arrangemanget till nästa nivå. Redan den 1:a december öppnas bokningen upp för både tävlingarna som logipaketen. Det här vill ni inte missa, säger Satu Andersson VD Holiday Club.  

Av Agneta Nisbeth

Foto. Pressbild/Holiday Club Åre

Kommentarer