Några bilder från den årliga konstutställningen i Knivsta

 Förra helgen var det en konstutställning här i Knivsta med lokala konstnärer, den ordnas som alltid av Lions och på den tiden mamma levde ställde hon alltid ut sina alster här.


Det var som vanligt många lokala förmågor som ville visa upp sin konst och förhoppningsvis även sälja något till de många besökarna. En del av pengarna vid försäljningen går dessutom till välgörenhet, så det är dubbelt bra för oss alla.




Jag kom dit tidigt precis när de öppnade så jag kunde vandra runt lite ostört och titta på de olika verken som ställts upp i en sal inne i kommunhuset. Många olika typer av verk var det och det är alltid kul att spana in konsten, från olja till akvarell och lite annat också.



Eftersom utställningen ställdes in under pandemin fanns det ett uppdämt behov av att åter kunna visa upp sig som konstnär och det var även många besökare som uppskattade möjligheten att kunna se vad dessa lokala konstnärer skapat. För den som kände sig lite tursam fanns också en lott man kunde köpa och där vinsten var ett par konstverk som valts ut. 

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer