Ving tar in en supertränare - för träning på egen hand

Digital träning har sedan pandemin blivit en av de starkaste fitnesstrenderna 2021 - med ett ökat intresse för en mer flexibel träning. Ving tar nu in en av landets populäraste tränare Mårten Nylén och ökar sitt utbud av träningsresor.



Ving inleder nu ett samarbete med Yougobe som är Nordens ledande digitala tjänst inom hälsa och träning. Tillsammans med dem erbjuder de också fler möjligheter för träning på egen hand under semestern. Ving ökar också utbudet inom träningsresor genom att ta in supertränarna Mårten Nylén, känd från bland annat Biggest Loser Sverige, samt TV-gympans ansikte Sofia Åhman.


Mårten Nylén


Charterbolaget Ving berättar i ett pressmeddelande att allt fler efterfrågar flexibla träningsmöjligheter på egen hand via appar och genom samarbetet med Yogobe kan man därmed erbjuda över 2 000 digitala träningspass i vinter, samt föreläsningar och meditationer på vuxenhotellen Sunprime och familjehotellen Sunwing och Ocean Beach Club på Gran Canaria och Teneriffa. För att ta del av online-träningen får man en kod som sedan kan användas obehindrat under semestern, oavsett om man vill träna på sitt hotellrum eller utanför hotellområdet.   

- Under pandemin flyttade träningen in i våra hem, nu vill vi inspirera fler att även ta med träningen på semestern. Vi vet hur efterfrågat det är att kunna träna på ett mer flexibelt sätt utan inbokade tider och genom att addera digital träning på våra hotell breddar vi oss ytterligare. Samtidigt vet vi också att många uppskattar att träna tillsammans och känner sig extra peppade av ha en inspirerande träningscoach på plats. Därför är vi väldigt glada över att kunna erbjuda spännande träningsresor med de välkända profilerna Mårten Nylén och Sofia Åhman, säger Claes Pellvik som är kommunikationschef  på Ving.



Mårten Nylén är supertränaren som framgångsrikt coachat deltagarna i Biggest Loser Sverige och är en engagerad ambassadör för kronprinsparets Generation Pepp och Stiftelsen Friends. Träningsresorna med Mårten och hans träningsteam inleds redan i vinter på Gran Canaria. Den första resan går av stapeln den 22-29 januari 2022. 

Ving arrangerar i även en träningsresa för målgruppen 40+ med TV-profilen Sofia Åhman, vars träningsprogram har blivit mycket populära. Resan äger rum den 5-12 mars 2022 på Vings vuxenhotell Sunprime Atlantic View, Gran Canaria.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Ving

Kommentarer