Det har vart rejält blåsigt under några dagar

 Förra veckan och i söndags natt var det väldigt stormigt här ute på landet hos mig. En stor gren blåste ner över häcken och vi fick ett kortare strömavbrott. Men nu är det härligt väder igen


Det är tyvärr rätt ofta som våra gamla träd eller delar av dem här ute på landet ger upp när det blåser rejält. Som denna stora gren som häromdagen föll ner över häcken till trädgården med ett rejält brak. Inte heller denna gång skadades någon och det är jag mycket tacksam för.

Träden hos oss är alla väldigt gamla och det är inte så underligt att de faller i blåsten. Jag tycker bara det är synd de försvinner, för de ha alla en otrolig skönhet och energi från förr. De flesta gamla träd har står i hundra år eller mer så det känns lite som en förlust att se dem gå.




Här får ni också en ganska nytagen bild på mg från någon vecka sedan då vi hade lite mer snö, utanför min pizzaugn. Fotot är taget av en väninna som var på besök, tack för en fin bild! Och jag hoppas att få tända ugnen snart, nu till våren, för det är otroligt gott med en äkta italiensk pizza bakat i en vedeldad ugn.

Text och foto: Agneta Nisbeth

Kommentarer