Nu kommer orienteringstävlingen till Åre

Världens största orienteringstävling O-Ringen avgörs under vecka 30 på en ny plats varje år och ska som jag tidigare skrivit om äga rum här i närheten men snart kommer den också till Åre. 



Förutom att tävlingen O-Ringen samlar ca 125 klasser och normalt över 18 000 deltagare så är det en årlig familjetradition och deltagarna är mellan 5 och 95 år, från nybörjare till världselit. Holiday Club Åre kliver nu in som en partner till O-Ringen 2023 och blir därmed den centrala knutpunkten för O-Ringen torget och hotellboende under hela eventet.    

– Att få ta O-Ringen till fjälls har varit något som stått på vår önskelista en längre tid. Vi vill ge våra deltagare chansen att få uppleva den fantastiska miljö som bjuds här uppe just när sommaren är som allra vackrast. Att Holiday Club med sin äventyrs- och familjeprofil blir vår samlingsplats under veckan ger oss möjlighet att skapa ett kanonevent, säger Niclas Lidström, projektledare O-Ringen 2023. 

När är det då dags för tävlingar till fjälls? O-Ringen 2023 i Åre går av stapeln den 23-29 juli i Åre. Boendepaketen släpps upp för bokning den 24:e juli 2022. 

– Holiday Club Åre är fjällens äventyrshotell där rörelseglädje står i fokus. När O-Ringen väljer att komma till fjälls vill vi givetvis vara med och skapa en orienteringsfest som deltagarna minns med glädje och som ger dom mersmak på Åre. Vi kommer finnas på plats i Uppsala i sommar för att möta målgruppen. Gör som oss och häng på orienteringstrenden och gör dig redo för 2023, säger Satu Andersson VD Holiday Club.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Holiday Club 

Kommentarer